Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam na imię Dawid, chodzi o to że mam okazje kupić bmw 525i ben+Lpg za 3 tyś. do zrobienia sprzęgło, szyba, przepływomierz i opłacić zaległe oc 700 zł, i mam takie pytanie czy taka inwestycja opłaci mi się?? Proszę zobaczyć na ten samochód i ocenić samemu.http://moto.allegro.pl/bmw-e36-2-5i-93-gaz-szpera-alu-17-i1827450373.html zależy mi na pilnej odp. z góry dzięki.
Opublikowano

1700 musisz włożyć na początek (o ile coś przy okazji nie wyjdzie), nie ma zdjęć ze środka auta, przebieg nierealny. Nie ma nic o wypadkowości auta więc zakładam że bity. Kwestia jak i gdzie.

Na przyszłość umieszczaj takie pytania w przeznaczonym do tego dziale :

viewforum.php?f=44

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
To co napisałeś koszt około 2000tyś.Czyli wyniesie cię 5000tyś,to nie jest dużo jeżeli auto jest w dobrym stanie [zadbane].Tylko licz się z tym że na pewno coś tam jeszcze wyjdzie także koszty mogą być większe.Jak nie masz pojęcia nie znasz się na autach,to jedz z kimś kto ma pojęcie sprawdzi silnik zawieszenie, blachówę.Co byś nie kupił padliny.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.