Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie 80 letni dziadek tydzień temu wbił mi się swoją skodiczke w bok. Teraz jestem po spotkanie z rzeczoznawca i czekam na wycenę. Powiedzcie mi jednak jak widzicie naprawę uszkodzeń. Poszedł próg oraz słupek drzwi i inne pomniejsze elementy.

Ogólne koszy naprawy które mogę dać z OC to ok 20-24 tyś zł. Czy da się to poprawnie zrobić by auto nie rozleciało się na zakręcie,nie gniło jak diabli itp.

Proszę o rady.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=151495

Opublikowano
Drzwi kompletne x2 to jakies 2x 400zł (trzeba szukać pod kolor - jest duży wybór wiec może uda się bez malowania). Próg cały ze słupkiem trzeba szukać żeby ucięli jak najwięcej tylnego błotnika, żeby nic więcej nie było trzeba kupować jakieś 500zł. Blacharz jakieś 500zł i lakiernik drugie tyle. Pytanie czy poszły jakieś poduszki i kurtyna? Jak wygląda zawieszenie? Z tego co widzę dach nie ruszony. Więc optymistyczny wariant naprawy to jakieś 3000zł a pesymistyczny 5000zł na pewno nie więcej. Brać kasę z ubezpieczenia i będzie się jeszcze do przodu