Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam chcialbym zajac sie projektem ktory od zawsze mnie ciekawi i jak widze znajduje coraz wiecej zwolennikow. Na przyszle lato zamierzam powoli szykowac sie do pierwszych zakupow zwiazanych z takim cudenkiem jesli jest ktos z okolic Pily kogo rowniez to ciekawi czekam na pw. dodatkowo szukam wszelkich porad i w miare dobre namiary na mechanikow ktorzy mogliby doradzic co i jak. dodam ze moj zasob wiedzy jest znikomy aczkolwiek szybko chce przeszperac cala anatomie tego silnika odpowiedniego zawieszenia i jak widze problemu z wydechem i chlodnica :P mysle ze jest wiecej fanow ktorzy by pomogli mi w zbudowaniu tego monstrum i napewno pochwalenia sie nim na zlocie:) pozdrawiam wszystkich tylnionapedowych :evil:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tutaj nie ma jakiś utartych szlaków, każdy robi tak jak mu gra. Widziałem kolesi co dawali chłodnicę do tyłu po niby z przdou nie było miejsca, a innym wchodzi bez problemu. Montaż tego silnika jest na tyle indywidualny żę raczej każdy problem jest do rozwiązania na własną rękę, a Ci co zrobili jakieś jakieś patenty to pewnie nie bedą sie tak łatwo dzielić doświadczenie.