Skocz do zawartości

Wymiana przedniej szyby nieogrzewanej na ogrzewaną, da się?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam do wymiany przednia szybę (mocny odprysk od kamienia)

szyba jest niepodgrzewana, czy jest mozliwosc kupienia teraz szyby z pogrzewaniem i podlaczenia tego tak by dzialalo ? czy niewykonalne? ktos ma wiedzę w tej kwestii?

Pozdrawiam i Dzięki jesli ktos jest w stanie podpowiedziec

Opublikowano

no to jestem w szoku :shock:

w szoku tez bylem ze tak drogi i tak bogato wyposazone auto nie mialo pogrzewanej szyby jak kupilem

ale takiej odpowiedzi sie nie spodziewalem :)

dzieki

Pozdrawiam

Opublikowano
W klasie premium podgrzewana szyba jest prawie niespotykana, wynika to z tego, ze pogarsza ona w minimalnym stopniu ostrosc widzenia drogi i otoczenia. Powoduje rowniez niekiedy dziwne odblaski swietlne od reflektorow samochodowych. Nie spodziewaj sie rowniez w przyszlosci takiej szyby. Jest ona nie potrzebna w klasie premium, bo zastapuje ja ogrzewanie postojowe oraz bardzo szybkie nagrzewnice powietrza.
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dokładnie, bmw ma za to drastycznie szybko działające programy odmrażania szyby poprzez nadmuch, miałem to w trójce z 97 i już było cudowne, teraz działa równie dobrze i w nowszych modelach