Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kupuję felgi styling 32 które oryginalnie są przeznaczone do e38, chodzi o et tylnych felg które wynosi 22. Dla e39 et powinno wynosić 24, czy felgi nie będą obcierały przy pełnym obciążeniu o błotniki?

Pozdrawiam

• 4 lata później...
Opublikowano
Witam,

Kupuję felgi styling 32 które oryginalnie są przeznaczone do e38, chodzi o et tylnych felg które wynosi 22. Dla e39 et powinno wynosić 24, czy felgi nie będą obcierały przy pełnym obciążeniu o błotniki?

Pozdrawiam

i jak ta historia się skończyła ??? różnica to tylko 2mm / i nie pytam o otwór centrujący

było e32 735 automat e34 524td automat, e36 320i , e36 323i perełka ;( automat, e38 740 i automat , e32 735 automat , e39 528i automat :) ,obecnie e39 520 i e39 523i e65 730d individual
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Znajomy miał u siebie założone w e39 sedan te felgi przy oponie 265/35/18 i nie było problemu. Ja ostatnio u siebie w kombi zakładałem 9,5 cala szerokie Tomason TN8 przy ET 15 i przy oponie 265/35/19 zabrakło z 3-5mm żeby weszło :D wystarczyło by nadkola zrolować :lol:
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam,

Pozdrawiam

i jak ta historia się skończyła ??? różnica to tylko 2mm / i nie pytam o otwór centrujący

Założone mam takie felgi od ładnych kilku lat. Nic się nie dzieje, dodatkowo felgi zostały pomalowane wg własnego "widzi mi się". Tył 265/35/18 przód 235/40/18