Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ w mieście w ktorym mieszkam nie ma chociazby warsztatu wyspecjalizowanego w serwisowaniu BMW, a co dopiero mowic o dealerze i ASO nie mam jak potwierdzic historii serwisowej auta ktorym sie interesuje. Dzwonilem do dwoch ASO, ale niestety telefonicznie nikt nie chce mi udzielic zadnych informacji.

Dlatego licze na pomoc forumowiczow. Moze ktos ma dostep do bazy danych BMW lub moglby w najblizszym czasie przy jakiejs okazji zajrzec do ktoregos z autoryzowanych serwisow i sprawdzic historie celem potwierdzenia przebiegu? Oczywiscie "stawiam" dobrą wódkę za fatygę

Opublikowano
Z tego co wiem kolego to taka usługa jest płatna... :cry2: Poczytaj dobrze forum albo z wyszukiwarki skorzystaj. ;) Coś o tym czytałem tylko nie pamiętam już gdzie... :mad2:
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Możesz zadzwonić do dowolnego ASO po informację, tylko musisz im wysłać mailowo skan dowodu rejestracyjnego. W ciemno żadne ASO nie udziela informacji po samym Vinie bo tym sposobem złodzieje łatwo mogliby się orientować co warto gwizdnąć.
Opublikowano
Możesz zadzwonić do dowolnego ASO po informację, tylko musisz im wysłać mailowo skan dowodu rejestracyjnego. W ciemno żadne ASO nie udziela informacji po samym Vinie bo tym sposobem złodzieje łatwo mogliby się orientować co warto gwizdnąć.

wow myślisz , że złodziej kradnie tylko serwisowane auta , a tą wiedzę zdobywa z ASO :) ?

Kamil