Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
czesc wiem ze nie ten dzial ale moze ktos bedzie w temacie podobnym z starszym modelem czyli e 60 a wiec kupilem bmw f10 525 manula bite i sie tego nie wstydze ale pewnie zaraz bede mial fale krytki niestety nie stac mnie wydac 250 mimnum tysiecy na takie autko wiec jakos trzeba seplniac marzenia :) mam taki oto problem wywalila klemra plusowa wymienialem ja ale auto nie pali nadal i nawet kontrolki ani navi idrive sie nei pali ale co lepsze np podswietlenie drzwi awaryjnych swiatel i swiatla dzialaja ;/ moze ktos cos poradzic ? gdzie szukac przyczyny ? prosze o pomoc z gory dziekuje Edytowane przez piotrek--1989
Opublikowano
jaka fala krytyki kolego, to co że walony jak zrobisz dobrze to będzie git. Tak wiesz co było robione i czego można się po aucie spodziewać. Jeśli auto miało strzała to na pewno jak praktycznie w każdym aucie po wypadku odłączany jest prąd samoczynnie żeby się nic nie zapaliło. Ale to już koledzy muszą się wypowiedzieć jak przywrócić zasilanie.