Skocz do zawartości

Auto Casco - Auto starsze niż 10 lat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam pytanie w związku z tym iż chcę kupić X5 choć myślę że innym to też się przyda. Jak wygląda sprawa z Auto Casco jeśli auto ma więcej niż 10 lat lub w danym roku skończyło te 10 lat. Pytam bo słyszałem że nie da rady opłacić AC jeśli auto przekroczyło 10 lat nawet o miesiąc.
Opublikowano
Panowie mam pytanie w związku z tym iż chcę kupić X5 choć myślę że innym to też się przyda. Jak wygląda sprawa z Auto Casco jeśli auto ma więcej niż 10 lat lub w danym roku skończyło te 10 lat. Pytam bo słyszałem że nie da rady opłacić AC jeśli auto przekroczyło 10 lat nawet o miesiąc.

kolego dokładnie to sam nie wiem,ale jak chciałem wykupić w tym roku AC to powiedzieli mi że auto za stare(mam koniec 2000r)!!

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
AC można wykupić w PZU, auto prawie 20 letnie bez problemu mogą objąć pakietem AC, potrzebna jest jedynie zgoda regionalnego dyrektora do zawarcia ubezpieczenia (w sumie to formalność) wycena itp.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
  • Autor
Dzięki panowie. No to super że da radę w PZU taką polisę wykupić. :cool2: Bo tak to bym chyba po kupnie kilka nieprzespanych nocek zaliczył... :twisted: