Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam pytanie w związku z tym iż chcę kupić X5 choć myślę że innym to też się przyda. Jak wygląda sprawa z Auto Casco jeśli auto ma więcej niż 10 lat lub w danym roku skończyło te 10 lat. Pytam bo słyszałem że nie da rady opłacić AC jeśli auto przekroczyło 10 lat nawet o miesiąc.
Opublikowano
Panowie mam pytanie w związku z tym iż chcę kupić X5 choć myślę że innym to też się przyda. Jak wygląda sprawa z Auto Casco jeśli auto ma więcej niż 10 lat lub w danym roku skończyło te 10 lat. Pytam bo słyszałem że nie da rady opłacić AC jeśli auto przekroczyło 10 lat nawet o miesiąc.

kolego dokładnie to sam nie wiem,ale jak chciałem wykupić w tym roku AC to powiedzieli mi że auto za stare(mam koniec 2000r)!!

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
AC można wykupić w PZU, auto prawie 20 letnie bez problemu mogą objąć pakietem AC, potrzebna jest jedynie zgoda regionalnego dyrektora do zawarcia ubezpieczenia (w sumie to formalność) wycena itp.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
Dzięki panowie. No to super że da radę w PZU taką polisę wykupić. :cool2: Bo tak to bym chyba po kupnie kilka nieprzespanych nocek zaliczył... :twisted: