Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!

Szukałem, ale znaleźć nie mogę, więc jeśli ktoś znajdzie lub zna odpowiedź, to proszę o pomoc. Pytanie banalne, jak i sama czynność, ale nie chcę spierniczyć czegoś na samym początku przygody z serią 3:) Mam więc orginalny drążek zmiany biegów obszyty skórą, tylko szwy się spruły i trza to do kupy pozszywać. Chciałem więc ściągnąć lewarek, ale ani odkręcić, ani ściągnąć do góry nie idzie?? Jest jakiś myk przy ściąganiu, czy też ja użyłem za mało siły??

Z góry dzięki za odpowiedź.

PZDR!

Opublikowano
kurcze szarpię się z tym drążkiem naprawdę mocno i lipa:( Czy na pewno nie ma jakiegoś innego sposobu?? z góry dzięki
Opublikowano
Tak jak napisałem jak oryginalna to mocno do góry, rękojeść ma wcięcie, gałka jest na nim tylko osadzona, nic tam nie trzyma, może ktoś dał tam klej.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano

Hej,

Ostatnio zaczęła mnie irytować przetarta gałka zmiany biegów. Chciałem zakupić sobie identyczną jak ori. W związku z tym mam pytanie. Na rynku dostępne są dwie gałki o numerach 25117566267 i 25117547083. Z tego co udał mi się znaleźć to różnią się one chyba tylko kolorem? Nie miałem okazji widzieć ich na żywo i w związku z tym nie wiem, którą posiadam w swojej bawarce (którą standardowo montowano). Moja bawarka to e91 /2005r, 320d. Prosiłbym o pomoc bo nie chciałbym zakupić gałeczki w innym odcieniu.

PS dopiero po napisaniu zauważyłem, że jest to dział dla E36...no ale może ktoś pomoże

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Byłby ktoś tak życzliwy i wkleił fotkę jak wygląda oryginalna gałka M Pakiet z E36. Jeżeli to ma znaczenie to od wersji po lifcie.

Pozdrawiam

http://images.spritmonitor.de/773563.png