Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. co myslicie o bmw e30 318 coupe? Mam zamiar sie zamienic na taki wlasnie samochod. 1988r zalozone przednie fotele od e36 skora! Czy bedzie pasowac tez tylnia kanapa? Czerwona z bialymi alusami. Teraz prosze o opisanie typowych usterek na co mam zwrocic uwage itp
Opublikowano
bezsensowny temat, gdzie zdjęcia, o jakie usterki ci chodzi, w jakim stanie jest samochód... cokolwiek?

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

Opublikowano

chodzi mi o typowe usterki takie jak np w e34 przewody wody itp. to co jest w tym aucie wadliwe. nie ma zdjec bo konkretnie nie wiadomo ktora e30 kupie! :D chodzi mi o to czy sie psuja jak e36 :D A co sadzicie o tej?http://poznan.gumtree.pl/c-Samochody-Sprzedam-samochody-osobowe-sprzedam-lub-zamienie-za-bmw-e36-e32-lub-honde-W0QQAdIdZ292342349

zawory klepia i centralny zamek zepsuty reszta ok

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

E30 mają po 20 lat. O typowych usterkach można mówić w aucie 3-6letnim a w takich weteranach psuc może się wszystko i może się nic nie psuc. Wszystko zalezy kto jak dbał wcześniej. Znaczna wiekszość e30 ma po kilku właścicieli.

Na sam temat kupowania e30 jest kilka ttematów, starczy w dział najczęście zadawane pytanie i tam masz do czytania tyle, że głowa boli. A jak bedzie miał upatrzone konkretną sztuka w konkretnym silnikiem to masz dzial na takie pytania i tam je zamiszczał to dostaniesz pomoc jaka potrzebujesz.

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.