Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam od niedawna E39 z 2001 w zestawieniu wyposażenia mam:

S640A CAR TELEPHONE PREPARATION Instalacja pod montaż tel. uniwers.

Na kierownicy nie mam przycisku do telefonu tylko na nawigacji. Mam duży wyświetlacz 16:9 i TV.

Do czego mogę wykorzystać tą instalację i gdzie ona jest. W podłokietniku nie mam telefonu tylko schowek. Czy mogę w prosty i w miarę niekosztowny sposób założyć zestaw (nie wiem bluetooth czy inny) aby móc korzystać z telefonu w aucie na głośnomówiącym.

Poczytałem trochę na forum o tym ale to wszystko jest mało jasne.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

No i co nikt nic nie wie. Chodzi mi o to co oznacza to, że jest instalacja co powinno się znajdować już w samochodzie i gdzie a czego nie ma i trzeba dołożyć. A może ktoś kto ma telefon napisze co gdzie się znajduje od niego.

Pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Nie wiem czy w tym dziale jest sens umieszczać zapytania, bo widzę , że nie bardzo tutaj zaglądacie ale ...

Kontynuacja tego mojego wątku czyli mam instalację (sprawdziłem są kable w podłokietniku jest antena mikrofon) pod montaż telefonu czy mogę a jak tak to co muszę mieć podłaczyć pod to coś dzięki czemu mógłbym mieć zestaw głośnomówiący bluetooth korzystający z instalacji samochodowej i współpracujący z radiem navi itd.

Pozdrawiam