Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Posiadam BMW e39 530d i mam taki problem, że nawet wstyd mi o nim pisac no ale moze to jest jakas przypadłość tego modelu.Bmw jest wyposazone w ten mały monitor.Problemem jest to ze nie moge włączyc radia, plyty CD, ani nawet jak wlaczam TV to nie ma glosu raz juz mi sie cos takiego zrobilo to poprzerzucalem plyty w zmieniarce i bylo dobrze teraz znowu to samo jednkaze tamten zabieg nie pomaga.Po prostu tym przyciskiem co sie wlaczalo radio teraz sie go wlaczyc nie da i nie swieci sie ta kontrolka nawet. Moze jest na to jakas rada, jakies ustawienia czy cos? BArdzo prosze o pomoc

Opublikowano
Witam, jak widać nikt z forumowiczów nie umial mi pomóc nikt z Was nawet nie przypuszczał co to mogło być a ja juz to naprawiłem i okazało się ze miałem tak zwanego "WODNIKA" caly moduł od radia był zalany wodą, przeczyściłem itd i jak narazie działa. to tak na przyszlość gdyby ktoś mial podobny problem