Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Witam dzis podczas czyszczenia silnika zauwazylem ze mam urwany zaczep przy przedniej lampie (ksenon auto z 2004) to jest zaczep od wewnatrz auta u gory!luknelem na ddruga lampe i to samo :duh: idealnie w tym samym miejscu !!ciekawi mnie od czego od tych naszych pieknych drog :mad2: czy moze jakas wada konstrukcyjna !czy ktos patrzal u siebie?lamy i tak sa sztywne

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=UG31&mospid=48923&btnr=63_0875&hg=63&fg=05&lang=pl

to jest uchwyt pod nr 9

Edytowane przez krzysiek555
Opublikowano

Czuwaj

Gówniane są te uchwyty i tyle. U mnie zerwały się tak: samochód odpaliłem i puściłem sprzęgło (był na biegu), auto skoczyło do przodu wjeżdżając w stalowa bramę, odbiło się i stanęło. Taki skok 15 cm do przodu i 10 cm do tyłu. Żadnego śladu na lakierze, nawet tablica rejestracyjna sie nie wgniotła, jedynie pękł plastik podtrzymujący tablicę rejestracyjną (ten od ramki).

Efekt taki, że szkód widocznych żadnych a uchwyty od xenonów poszły się j..ć. :(