Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czekam na F30 320d/335d xDrive. Marzenie.

nie skrzywdź takiego auta 2 litrowym dieslem :(

Z checia wzialbym N57, ale nie wiem, czy bedzie dostepny. Na razie 335d jest tylko w wersji sedan, tylko z napedem na tyl i tylko z M57. Czyli: nie dla mnie. Ale, poczekamy, zobaczymy, jak to mowia... :cool2:

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kiepsko... Samochodem jezdzi zona, dla ktorej pojecie ekologicznej jazdy nie istnieje. :cool2: Do tego dojezdza do pracy cale - 10 km w jedna strone (calkowicie w miescie, od swiatel do swiatel jest maksymalnie 200 metrow :mad2: ). I wtedy na liczniku wyskakuje... 13.5-13.8l/100km. Na trasie przedwczoraj do Nowego Jorku i z powrotem (+-350 km i jakies 80% autostrada - 120-140 km/h, 20% miasto - typowy nowojorski korek) zszedlem ponizej 10 litrow na 100 km, 9.6-9.8l dokladnie.

Takze, co do spalania, to X3 nie powala, ale tez nie rozczarowuje.

Zuzycie paliwa sledze na Fuellym:

http://mefi.us/images/fuelly/sig-metric/88470.png

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano

U mnie spalanie jest dokładnie takie samo, średnie mam w tej chwili 13,7. Ale jak na 306 KM i 4x4 to nie jest zły wynik.

Ja ze swojej jestem bardzo zadowolony, szczególnie z 5,6s do 100km/h i z dzwięku.

Opublikowano
U mnie spalanie jest dokładnie takie samo, średnie mam w tej chwili 13,7. Ale jak na 306 KM i 4x4 to nie jest zły wynik.

Ja ze swojej jestem bardzo zadowolony, szczególnie z 5,6s do 100km/h i z dzwięku.

Ja tez jestem bardzo zadowolony, ale to forum zrobilo mnie niesamowicie podejrzliwym. :nienie: Ciagle przysluchuje sie i szukam stukow, piskow i szumow, patrze jak lekko zamykaja sie drzwi, szyby i nasluchuje, czy przy pewnych predkosciach nie nie ma dziwnego szumu powstajacego w okolicach nosa maski. :) Ale 300+ koni, przyjemnosc prowadzenia i pewna luksusowa ospalosc po miescie za kazdym razem maluja zajebisty usmiech na twarzy. :)

Kiedyś było tak:

Opublikowano
Ale 300+ koni, przyjemnosc prowadzenia i pewna luksusowa ospalosc po miescie za kazdym razem maluja zajebisty usmiech na twarzy. :)

To prawda :mrgreen: