Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam dwa pytania pierwsze to czy wlacznik swiatel powinien byc podswietlany? i drugie pytanie o nieznay czyjnik za kilka minut bede mial zdjecie tylko skocze sie do garazu .jest on kolo zbiorniczka spryskiwacza okragly i podztawe metalowa ?wydaje mi sie czyjnik ale do czego?
Opublikowano
Włącznik świateł powinien być podświetlony. Ale bardzo często żaróweczka się przepala. Ja u siebie też nie mam. Jak bede miał chwilę to też musze wymienić.
Opublikowano (edytowane)

Powinien byc zamontowany w prawym wlocie powietrza chlodzacego tarcze hamulca i jest to czujnik temperatury wlaczajacy podgrzewane dysze spryskiwaczy .. w drugim wlocie jest czujnik temp. zewnetrzej... jezeli wisi luzno to:

1) byl dzwonek i nie ma wlotow

2) masz niefabryczny zderzak i nie bylo go gdzie dac

:) 3) wypadl ..i jeszce sie nie urwal

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA71&mospid=47435&btnr=61_0070&hg=61&fg=45

nr 24

Edytowane przez dinox
Pozdrawiam dinox
Opublikowano

Dokładnie ten sam czujnik kumpel ma położony przy zbiorniczku z płynem do spryskiwaczy. od razu mu powiedziałem że to jest czujnuk do temperatury, ale jego auto przyjechało 3 tygodnie temu z niemiec i nie miało dzwona, a zderzak ma orginał. jak bedzie cieplej to bede musiał mu to wsadzić we wlot, bo on jest troche... :duh: no wiecie.

pozdrawiam

Dlaczego przed warsztatami i serwisami samochodowymi zawsze stoi jedno BMW?

Bo każdy szanujący się serwis ma jedno niezawodne auto żeby jeździć po części do innych:-)

Domin