Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pierwsze w karierze bmw rocznik 1996r na razie mam jedną fotke postaram sie zrobić i wstawić więcej

wyposażenie

- ele szyby przód

- podgrzewane fotele

- kontrola trakcji

- 2 x poduszki

- ABS

- wspomaganie

- centralny zamek

- klimatronik dwustrefowy automatyczny

a z takich rzeczy które są w aucie nie standardowo to tak:

- alufelgi 17 orginalne bmw z polerowanym rantem

- przód na gwincie

- tył sportowe sprężyny i amortyzatory

- lusterka typu M3 z kierunkami

- wszystkie szyby przyciemnione

- z przodu ringi i soczewki i ksenony

- z tyłu diodowe lampy

- lakier na zamówienie

http://s1.zmniejszacz.pl/103/e443d37931__596682.jpeg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
miałeś już kontrole z tymi szybkami z przodu przyciemnionymi? Ogólnie fajnie się prezentuje, wstaw zdjęcie z tyłu i przodu
http://img338.imageshack.us/img338/4369/sygnaturka2w.jpg
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
wstawie więcej zdjęć jak będe miał czas narazie nie ma mnie w Polsce zbliża sie wiosna więc wypucuje bunie i zrobie jakąś małą sesje.A co do szyb z przodu w PL nie było problemu ale w Niemczech tak bo za szyby jest 500 euro mandatu i zanim wyjechałem musiałem drapać a szkoda ale wracam nie długo i znowu będą ciemne ;)
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hmmmm, przednie lampy nieładne, tylne lampy koszmarne, w dodatku Mtech z przodu a tyłu i z boku standard. Brak spójności. Ciemne szybki można przeżyć. No i te lusterka.... Ogólnie wygląda ładnie, ale jak byś zapodał pełny zestaw M-techa i ładniejsze lampy to było na 5. A tak odemnie tylko 3+.

PZDR>

Opublikowano
dosyć sroga ocena ale każdy ma inne gusty każdemu co innego się podoba mnie tak a innym tak na pewno lepiej niż e 30 z silnikiem 1.6 :) pozdro
Opublikowano
nie rozumiem was koledzy dużo jeździ bmw z takimi lampami jak ja mam co druga ma takie ringi jak ja i nikt nikomu nie wytyka co źle i jak widziałem nie jeden zlot bmw i były różne typy a ja mam tylko dokładkę od m-ki a robicie z tego jakiś straszny problem a jak mam ładować pieniądze w jakieś dodatki to lepiej sprzedać to i kupić se prawdziwą m-ke lub m-pakiet bo nie jeden sie obraca w mieście i podziwia mój lakier po polerce i felgi a lampy dodają uroku w nocy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Lucas, z takimi wjazdami typu lepsze niż e30 1,6 to nie na tym forum. Ja nikomu nie wypominam kto czym jeździ. Ważne ze e30 jest fabryczna, w prawie nienagannym stanie a nie z wieśniaczona pseudotuningiem, jakich to pełno na naszych drogach. Z resztą popatrz sobie po galerii, jest wiele osób która na temat np. lamp takich jak Ty masz, ma podobne zdanie, łacznie z kolegą SAKU82PL.

Ringi same w sobie nie są złe, ale po co to robić to z lampami za 200pln-ów, które są slabo wykonane, nie pasują do karoseri. Lepiej ringi zrobić do ORI lamp. Jak sie dobrze zrobi, wygląda jak fabryczna instalacja.

Życzę zdrowego rozsądku przy kolejnych modach.

PZDR>

Opublikowano
Nie gniewaj się Kris85 przepraszam nie chciałem obrazić.A moje auto już takie kupiłem i nic w nim nie robiłem.I nie mam zamiaru nic robić więcej tylko jak już sprzedać i kupić nowszy model.pozdro