Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym sie dowiedziec czy instalacja elektryczna samochodu e36 2.0 l 1994r bedzie pasowała do samochodu e36 1.8 is 1994r puszka bezpiecznikór i kable w kabinie nie chodzi mi o instalacje silnika tylko samochodu

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
juz wiadome własnie dostałem instalacje 2.0 jest identyczna jak 1.8

No chyba nie tak do końca identyczna - masz R4 i R6

Opublikowano
tez mysłaem ze z 6cyl bedzie inaczej ale przyszła mi pacza rozpakowałem rano i do wieczora znajomy elektryk wszystko połaczył byl problem tylko z tym ze podczas włączasnia wycieraczek zapalał sie wskaznik kilometrów inaczej nie swiecił ale to wina chyba demotera jakies spiecie albo cos ja sie nie znam kolega dał sobie z tym rade autko chula moge powiedziec ze te same roczniki 36 miały te same insatlacje nie wiem jak z innymi modelami 2.5 itd ale 1994 1.8 i 2.0 z ta sama wersja wyposarzenia insatalacja samochodu podchodzi bez problemu