Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Forumowicze ,mam prawdopodobnie(99%) uszkodzone końcówki mocy ? we wzmacniaczu dsp Logic7. Przestał działać woofer pod siedzeniem kierowcy , przednie prawe glosniki oraz dwa tylne na półce z roletą. Oczywiście nie działa wtedy dzwięk PDC przód prawy narożnik oraz całkowicie tył. Przedmuchanie wzmacniacza spręzonym powietrzem nic nie dało .Szukam porady jak naprawić(skutecznie) sprzęt, aby nadal pięknie grało - namiary na takiego magika mile widziane lub inne propozycje,sugestie.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja również w mojej E65 mam taki problem że gra mi tylko lewy przód i nic poza nim z tego co gdzieś znalazłem to podobno za przód jest odpowiedzialny wzmacniacz w radiu a za tył wzmacniacz LOGIC7 z bagażnika dodatkowe utrudnienie to że komunikacja jest po światłowodach, a nie kablach więc gorzej coś sprawdzić. Jak by ktoś miał juz taki problem i go rozwiązał to proszę o jakieś info bo utrudnia to nawet parkowanie na park troniku (sygnał tylko gdy przód lewy dojedzie do przeszkody- prawy i tył brak dźwięku)