Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam pytanie , chciałbym kupić bmw740 ale skrzynia pracuje tylko w trybie awaryjnym co sądzicie ,jakie przyczyny i czy nie wtopie kasy. DZIĘKUJE ZA ODP. I POZDRAWIAM :?:
Opublikowano

Chłopie za mało danych, po tym co piszesz to jak wróżenie z fusów. Jak chcesz wiedzieć jakie koszty to ci powiem 4 tyś PLN.

Jak jesteś zainteresowany to podłącz pod komputer zobacz jakie błędy się pojawiają, skasuj zobacz czy się ponownie pojawiają rozkmiń sprawę w necie i dopiero się decyduj.

Poza tym skąd wiesz czy więcej błędów niema ?

Opublikowano
Nie jest powiedziane ze 4 tys. Skrzynia Tiptronic czy starsza ? Za naprawe Tiptronica placilem 2700 a starsza cala skrzynie kupilem za 1200zl i za 200zl ja wsadzilem. Pewnie dopiero po wyjeciu skrzyni i rozlazeniu jej na stole bedzie wiedzial w 100% co jej jest jesli przyczyna jest mechniczna. Bo moze byc tez czujnik , zly poziom oleju itd. Jesli auto jest dobre i cena tez ja bym bral.