Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety mój samochód uległ lekkiemu uszkodzeniu, w którego wyniku uszkodził się zderzak. Już od dłuższego czasu zastanawiałem się nad zderzakiem z e39 po liftingu, ze względu na atrakcyjną "dolną owiewkę". Dopóki wszystko było oryginalnie, nie chciałem nic zmieniać, ale może teraz... Teraz pytanie, chciałbym w nowszy zderzak, włożyć kratki i halogeny starszego typu, czy będzie to wszystko pasować? Czy nowe, mniejsze okrągłe halogeny nie mają innych mocowań? Może ktoś przerabiał temat, coś podpowie

Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam!

Opublikowano
Dzięki wielkie! Naturalnie pomogło. Rozumiem, że nie uda mi się dopasować przed liftingowych kratek i halogenów (prostokątnych) do do nowszego zderzaka. Szkoda, podoba mi się ta owiewka, ale nie chce zmieniać całego wizerunku auta na poliftingowe. Myślałem, że przekładając starsze komponenty zachowam cały przed liftingowy styl, jednocześnie dodając "to coś" :D
Opublikowano
Ja powiem tak halogeny na 100% nie będą pasowały a kratki hmm... Ja jak kupiłem swoja e39 to nie miałem kratki wiec kupiłem kratkę do zderzaka przed liftem (bo nie wiedziałem że mam zderzak po lifcie kupowałem po roczniku auta ) i jakoś trzyma się do dziś dnia :) Ale powiem że warto bo zderzaczek po lifcie mi osobiście się dużo bardziej podoba i odmładza auto :)