Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie nie wiem czy dobrze ze wrzucam to w nowy temat ale nie znalazłem podobnego. kupiłem od gościa samochód lekko stuknięty i pomalował mi klapę i przedni zderzak innym odcieniem szarości niz pozostałe części najpierw tego nie zauwazylem ale w serwisie mi to pokazali, ten gość co od niego kupilem samochód powiedział ze nie da sie kupić idealnie takiego lakieru ale to jest o caly odcień ciemniejsza mam lakier SPARKLING GRAPHITE METALLIC a22 gdzie go można kupić bo chcę mu przywieźć farbę i niech robi to jeszcze raz jak możecie podać mi jakąś stronkę był bym bardzo wdzięczny
Opublikowano

Witaj,

Lakier kupisz w mieszalniach lakierów. Najlepiej zdjąć klapkę od wlewu paliwa i iść z nią

do nich. Dobiorą Ci, powinni też zrobić natrysk kontrolny aby sprawdzić czy jest ok.

Prawdziwy lakiernik dobiera lakier u siebie, jeśli Twój twierdzi że się nie da dobrać idealnie, to

ja bym takiemu auta do lakierowania nie dawał.

Pamiętaj że lakier to jedno, a położenie lakieru to drugie. Aby nie było widać różnicy to trzeba

wiedzieć co i jak.

Nie wiem gdzie mieszkasz, adresy mieszalni znajdziesz, skorzystaj z wyszukiwarki.

Na przykład:

http://www.autoport-jarocin.pl/auto-port-oferta-uslugowa/mieszalnia-lakierow.html

Pozdrawiam.

-----///Moja galeria- BMW E90- M Pakiet LCI///------

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=146363

Klik by powiększyć

e34a03810f04.jpg

Opublikowano
dzięki bardzo :) bylem dzisiaj w BMW bo uszkosdzili mi tylny zderzak i będą go malować więć zapytam się ich czy przy okazji można by bylo od nich kupić trochę farby żeby jeszcze pomalować przednią klapę i przedni zderzak tylko nie wiem ile taka farba będzie kosztowała bo będe musiał wyciągnąć chyba trochę więcej gotówki