Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, grzmotnolem nieprzyjemnie moja bmką i teraz jestem zmuszony oddać ją do blacharza, zeby ja ladnie wyklepal i doprowadzil do dawnej swietnosci. Baaardzo mi zalezy, zeby klepanie jak i dobor kolorów był zrobione porzadnie z ubezpieczenia oczywiście.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Też miałem "przyjemność" być zmuszonym do odwiedzenia zakładu blacharsko-lakierniczego. Co prawda szkody nie były nie wielkie, ale były. Sprawca "wątpliwej przyjemności" zaproponował mi naprawę, zamiast oświadczenia, zabawy z ubezpieczycielem itd. Konkretnie pojechaliśmy do zakładu, który zaproponował, a który mogłem zaakceptować lub odrzucić. Przed decyzją pooglądałem sobie co i jak robią. Wyszło, że nie powinno być źle. Nie było punktu zaczepienia, który pozwalał na jakieś wątpliwości. Po odbiorze stwierdziłem , że wszystko jest zrobione idealnie, wszystko dobrze spasowane (pod względem technicznym nie miałem się do czego przyczepić, bo uszkodzenia były zbyt delikatne). zderzak był wymieniony, podobnie jak lampy, Kolorek super dobrany. Jeżeli nadal szukasz to polecam. Co i jak robią zobaczysz na stronie tej stronie A i jeszcze jedno, samochód zastępczy otrzymałem również, co do czasu naprawy to wyrobili się w 7 dni. Co do kosztów to nie wiem, bo nie ja za to płaciłem, ale z tego co się u nich rozglądałem to mają rozliczenia bezgotówkowe z ubezpieczycielami. Jednak nie będę się rozpisywał, jak potrzebujesz dokładniejszych informacji to wejdź na ich stronę. Ja mogę tylko stwierdzić, że pod względem jakościowym naprawy nie ma się do czego przyczepić :cool2:
  • 3 miesiące temu...