Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ok zrobione.Fakt efekt z tymi alu ramkami jest konkretny ( się wystraszyłem że coś popsułem bo po włożeniu tego licznika zaświeciły mi się lampki ABS, TRAKCJA ale po przejechaniu kilku metrów wszystko ładnie pogasło i jest tak jak powinno być ) A koledzy nie chce zaśmiecać forum innym tematem i przy okazji chciałbym się dowiedzieć o tą piksela de na liczniku.A więc tak Panowie mam na liczniku małą piksela de.Orientuje się ktoś z was czy dać to do nakłucia czy wymienić elastomer.Bo dzwonie do Pana co robi metodą nakłuwania a on mi mówi że ci Panowie co się ogłaszają co wymieniają te elastomery to jedna wielka lipa.A jak dzwonie do tych co wymieniają elastomery to mówią znowu że ci co robią metodą nakłuwania to beznadzieja i wielka ściema na parę dni.Więc o co chodzi.Doradźcie cuś bo wiem tyle co przed tymi telefonami które wykonałem.