Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jednkowiczow...otoz mam problem z kontrolka cisneina w oponach..zasweicila mi sie ale z kolami wszystko jest ok...powietzaa jest tyle co trzeba a ona sie pali...wiem ze to moze byc bld czujnika, niestety nie ma tego gzie sprawdzic ani kogos bey mi ten blad ussunol. dlatego zwracam sie do was z prosba..moze ktos wie jak pozbyc sie tego komunikatu???

Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano
Nieee nie robilem tego jeszcze liczylem na to ze mi ktos podpowie jak to zrobic...pierwszy raz mi cos takiego wyskoczylo...nawet po wimianie kol ni emialem zz tym problemu ale niedawno wymienialem tarcze przednie i czujniki chyba od abs-u...moze to wlasnie to..
Opublikowano

Witam,

Musisz wejść w Menu BC przy odpalonym samochodzie, ale na postoju, poszukaj ikony z oponą (,,,,) coś w tym stylu :mrgreen: kliknij Przycisk BC zniknie chyba ptaszek [v] i kliknij jeszcze raz BC i trzymaj dopóki ptaszek się nie pojawi po raz kolejny, to by było na tyle -tak wygląda inicjacja czujników opon :P