Skocz do zawartości

Jaki sterownik do M 40 automat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Koledzy pomozcie mi ustalic jaki numer ma sterownik /prawdopodobnie Bosch/do M 40 1.6 wspolpracujacy ze skrzynia automatyczna.

Wiem,ze do M 40 1.6 ma koncowke ...174 ale w przypadku automatow podobno jest jakis inny.Dzwonilem do ASO ,ale nie bardzo chca pomoc

,twierdzac,ze do Boscha to oni nie maja mozliwosci sprawdzic.Dzwonilem tez do Boscha ,ale pracownik ,ktory moglby pomoc jest nieobecny/aLBO MU SIE NIE CHCE.Z gory dziekuje za jakies wskazowki.

pozdrawiam

Opublikowano

jak nic nie znajdziesz to zadzwoń do ASO Misiak w Krakowie. jak spaliłem u sibie kompa to zadzwoniłem żeby spytać ile kosztuje. koleś oddzwonił po 3 godzinach i podał cene 3500zł oczywiście na zamówienie, ale może podadzą ci numer. jak nie to pozostaje Ci szukać na forum osoby która ma M-40 na automacie i wysłać go grzecznie do auta.

tu masz numer do Misiaka: 0-12-425-85-43

pozdrawiam

Dlaczego przed warsztatami i serwisami samochodowymi zawsze stoi jedno BMW?

Bo każdy szanujący się serwis ma jedno niezawodne auto żeby jeździć po części do innych:-)

Domin

Opublikowano

Sprawdzalem tu wczesniej,ale nic konkretnego osterowniku nie znalazlem.

Pytalem ,gdzie moglem i wszyscy potwierdzaja,ze jest roznica w sterownikach,ale konkretnie to nikt nie wie,a ja sie nie dziwie ,bo tych 316 auto chyba tak duzo nie wyszlo :(

Dzieki Rapid

pozdrawiam