Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie odebrałem dzisiaj auto z serwisu po wymianie oleju,filtrów, świec żarowych, tzn. wszystko eksploatacyjne. Po odbiorze auta stwierdziłem ze w środku jest o wiele głośniej niż przed serwisem, mam jutro do nich jechać i nie wiem jak do tego problemu podejść, bo telefonicznie mówią że wszystko jest ok. a u mnie cała rodzina stwierdza że coś jest nie tak. do środka najwięcej wpada hałasu przez konsole środkową i okolice, ostre przyspieszanie to jakby jazda traktorem,ze świstaniem turbiny. pomocy bo jak mam tak jeździć 20tys. km do następnego serwisu to oszaleję.
Opublikowano

hmmm, cieżka sprawa, generalnie większość serisó powie Ci, że wszystko zrobili ok, a Tobie sie wydaje.

czy mogli zepsuć wymianę oleju? może zapomnieli nalać świeżego?

jesli chodzi o wtmianę filtrów to może źle poskladali obudowę filtra i plastikowe osłony silnika, które czasem źle zmontowane mogą hałasowac

albo winny jest kolektor, przy wymianie świec musieli go ściągać i może jakoś źle założyli.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv