Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej chłopaki, ponieważ znów zaczął mi rdzewieć w/w rant nadkola, postanowiłem sprawę rozwiązać ostatecznie. Niestety reparaturki w ASO skończyły się w marcu :(, problemy z posiadania auta klasycznego, zatem chciałem prosić o pomoc Was, czy ktoś mógłby mi fachowo ze zdrowej na rozbiórkę e32 wyciąć ten fragment i sprzedać. Liczę na burzliwą reakcję :)
pozdrawiam Bartek
Opublikowano

Zadzwoń do Mojego kumpla, oni rozbierają na części e32 i e38, powiedz że masz nr od Konrada. Oni Tobie wytną tak jak będziesz chciał i wyślą.

Nr.693430135 Hamer. Pozdro

Opublikowano
Hej, jeszcze szukam po całym świece, czy gdzieś reparaturka nie leży na magazynie, jak nie znajdę to pewnie skorzystam z kontaktu, dzięki.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano
Nie wierze że dopuścił byś do takiej korozji żeby się tego nie dało zrobić myślę że jak nie jest na wylot to lepiej jest zrobić oryginalne nadkole bo ze wstawieniem to różnie jest robi sie to jak nie ma juz innego wyjścia pokaż może zdjęcie jak to wygląda może ci coś podpowiem