Skocz do zawartości

gdzie jest webasto?? +(inspekcja)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem e32 3L V8 rocnik 92 :) w super stanie(jak na swój wiek :)!!

Mam dwa pytania odnośnie tego autka, jesli byłby ktoś uprzejmy prosił bym o odp.

1.gdzie powinno znajdować sie webasto i jak ono wyglada :)?(mam ale chyba tylko "wentylacje" :/ )

2.pali mi sie inspekcja(w sumie żółte i czerwone pole,napewno czas zmienic olej,ale ile jeszcze moge pojezdzic w takim stanie?

ps.czytałem duzo na forum i wiele rzeczy odnalazlem,jesli moje pytania juz byly to przepraszam

Opublikowano
nie wiem czy u Ciebie Webasto będzie w tym samym miejscu - u mnie jest zamontowane w nadkolu przedniego koła od strony kierowcy, stoi na podłodze (oczywiście przykręcone) na dole w części przy kabinie (nie przy zderzaku) - trzeba odkręcić plastikowy fartuch nadkola, żeby się do niego dostać, po skręceniu kół da się nawet bez zdejmowania koła.