Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem z radioodtwarzaczem CD a mianowicie, posiadam radio typu http://www.bavariansoundwerks.com/images/fullsize/636_fs.jpg

i chodzi o to, że nie wszystkie płyty CD działają w tym radiu. Płyty firmy media-tech, Verbatim, TDK wyskakuje błąd "ERROR" natomiast płyty Sony działają dobrze chodź nie zawsze.

Może mieliście taki problem? czy jest to winna radia CD, lasera? bądź źle nagranej płyty? A może wiecie jaka jest odpowiednia bądź powinna być prędkość nagrywania płyty? mniejsza czy większa dla tego typu radia.

Opublikowano

Cokolwiek by to nie było zawsze lepiej nagrywać z mniejszą szybkością :) pare minut nie zbawi a jest pewność, że płyta jest wypalona dobrze :)

A co do radia... gdyby Cie zbytnio wkurzało i chciałbyś sprzedać daj znać. Mam takie samo z uszkodzonym wyświetlaczem ;)

Pozdrawiam

Opublikowano
Mam to samo kolego nagrywam nową płyte wkładam i slucham jak zgasze samochód a leci płyta i zapale samochód to czasami pisze checki pozniej że nie ma płyty wogóle.A na lepszych płytach jest oki.Ale chuj kłade na te radio bo tak je zachwalałem że nie ma takie dołu na którym by laser przeskoczył a tu taki zonk że się tnie czy ciężko wczytuje ją.Mam dokładnie takie radio jak ty.Ja myśle założyc 2 dinowe .
Opublikowano
Mam to samo kolego nagrywam nową płyte wkładam i slucham jak zgasze samochód a leci płyta i zapale samochód to czasami pisze checki pozniej że nie ma płyty wogóle.A na lepszych płytach jest oki.Ale [bAD] kłade na te radio bo tak je zachwalałem że nie ma takie dołu na którym by laser przeskoczył a tu taki zonk że się tnie czy ciężko wczytuje ją.Mam dokładnie takie radio jak ty.Ja myśle założyc 2 dinowe .

U mnie automatycznie czy stoi zapalony czy zgaszony wyskakuję ERROR po włożeniu płyty, no i oczywiście też niekiedy laser przeskoczy. Czyli chyba laser szwankuje ;/

Cokolwiek by to nie było zawsze lepiej nagrywać z mniejszą szybkością :) pare minut nie zbawi a jest pewność, że płyta jest wypalona dobrze :)

Tak też myślałem ;D thx

A co do radia... gdyby Cie zbytnio wkurzało i chciałbyś sprzedać daj znać. Mam takie samo z uszkodzonym wyświetlaczem ;)

Pozdrawiam

hmm chętnie bym się go pozbył bo faktycznie już mnie denerwuje z tymi CD płytami ale też mam delikatnie wyświetlacz uszkodzony tzn parę "kropek" mi nie wyświetla, jeżeli wiesz o co chodzi ;p