Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jestem użytkownikiem bmw 330cd z 2004roku 178tys km automat od trzech lat. przyzwyczaiłem się już do osiągów więc myślę o zawirusowaniu auta (troszkę więcej mocy+mniejsze spalanie przy normalnej jećdzie). Od tygodnia szukam ZA i PRZECIW dla tego zabiegu w automacie. (że niby skrzynia nie wytrzymuje). wysyłałem zapytania do paru firm które się tym zajmują i żadna NIE odradza, tylko że soft będzie słabszy niż do manuala. Szukając po necie znalazłem opnie ,żeby automatu nie wirusować bo skrzynia na pewno padnie, tylko wszytko to pisały osoby które słyszały od kogoś lub gdzieś czytał o tym.

Wiec teraz moje pytanie do osób które robiły taki zabieg,lub użytkowały auto z taka przeróbką ,które doświadczyły to na własnej skórze ( nie czytały lub słyszały od kogoś) jak to jest z tą skrzynia?? czy rzeczywiście po programie padają skrzynie??jakie są odczucia??czy po raz drugi zrobili byście ten sam zabieg??

za wszystkie opinie z góry dziękuję.

Niezdecydowany :)