Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie posiadam w Beemce navi professional i problem wygląda następująco. Kiedy wrzucam ori płytke z navi wszystko działa ale tam nie ma mapy Polski wiec nie moge Sobie znaleźć adresu w Polsce..wiadomo. Jednak normalnie moge wyszukać adres w Belgi, Niemczech itp..Zakupiłem DVD z mapą Polski, wrzucam do napędu i po prawej stronie wyświetlacza ukazuje mi się moje położenie czyli miasto i okoliczne wioski, jednak gdy chce wyszukać jakiś adres to nie moge...w ogóle nie widzi mapy kiedy biorę opcje "new destination" czy jakos tak...gdzie moze leżeć przyczyna?Proszę pomóżcie ale zasugerujcie cos bo mnie to strasznie irytuje...

Dzieki

Pozdrawiam.

Opublikowano
kurde to raczej nie jest mozliwe, bo kolega z forum rozesłał kilku osobom tą mape i mówil mi ze u wszystkich hula jak trzeba a u mnie nie;/wiec poinformowałem go otym, przysłał mi drugi raz DVD i znowu to samo....wrzuciłem dzis ori mape 2009-01 i smiga jak szalona:) chyba sobie przegram od kumpla tą mapke i zostane przy niej bo z tą juz nie wiem co mam zrobic....wkurza mnie to;/
Opublikowano
kurde to raczej nie jest mozliwe, bo kolega z forum rozesłał kilku osobom tą mape i mówil mi ze u wszystkich hula jak trzeba a u mnie nie;/wiec poinformowałem go otym, przysłał mi drugi raz DVD i znowu to samo....wrzuciłem dzis ori mape 2009-01 i smiga jak szalona:) chyba sobie przegram od kumpla tą mapke i zostane przy niej bo z tą juz nie wiem co mam zrobic....wkurza mnie to;/

Dziwię się Tobie i tym innym kolegom. Dzięki takim jeleniom takie cwaniaczki jak owy "sprzedawca" robią jakieś tam pieniądze. Korzysta z cudzej własności mając z tego korzyści materialne. Żałosne.

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Co prawda mam navi business ale może to pomóc. Mianowicie miałem ten sam problem u siebie, nie czytało Polski po zakupie ori płyty w ASO. Po konsultacjach stwierdzili że trzeba wgrać nowy soft i u mnie pomogło :D

http://img820.imageshack.us/img820/8426/bkpy.jpg

EX: 530 dA

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
92 euro w de - aso (w tej cenie może być także zmiana języka w sterowaniu głosowym - jeśli posiadasz)

hej, mi proponowali 240euro w Polsce. Bez gwarancji, że będzie działać :)

Porażka BMW Polska

Cezary