Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od pewnego czasu szukam na necie spojlerkow do mojej E30...mam kilka stronek firm oferujacych spojlery...zanim sie zdecyduje chetnie bym zaczerpnal informacji od innych osob...szczegolnie zalezy mi na spojlerku niemieckiej firmy tunningowej LUMMA - wg mnie jest to jednej z najladniejszych spojlerkow do E30 link na stronke --->http://www.lumma-tuning.de/ Czekam na info, adresy i ceny...Pozdrawiam[/b]
Opublikowano

Co do spojlera, ja bym zakladal tylko ten malutki, oryginalny. Sam mam zalozony wiekszy i niestety na myjnie automatyczna juz nie pojade. Bylem pare razy i zauwazylem male zarysowania, ktore musialem pol dnia polerowac.... E30 wyglada ladnie bez pletwy w tyle.

Ale to tylko moje zdanie w koncu :roll:

Zdroofko!

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano

Też wolę beemki bez spojlerów ale gdybyś chciał taki o jakim kolega wspominał (tzn. mały, seryjny) to jest na Allegro za 120zł.

P.S. to nie ja go wystawiam i nie mam żadnego udziału w jego sprzedaży ;)

Przemas