Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
napisz coś więcej pompka paliwa działa ?? przepływomierz masz cały ?? wszystkie bezpieczniki ok ?? Wtyczka od listwy wtryskowej podpięta ?? wiesz mówiąc auto mi nie odpala ja Ci odpowiem nalej mu benzyny albo wymień akumulator, ewentualnie wsadź kluczyk do stacyjki. Określ dokładniej swój problem, a nawiasem mówiąc dużo było tematów na temat rozruchu 316i
Opublikowano
Jak podepne pompke na "lewo"to działa,lecz po chwili silnik przestaje pracowac. przepływomierz cały,bezpieczniki całe, nie wiem jak przekaznik bo go jeszcze nie zlokalizowałem,listwa wtryskowa wpieta.
Opublikowano
przekazniki sa na srodku pod szyba sciagasz taka plastikowa pokrywke i tam sa 3 przekazniki nie pomieszaj kolejnosci bp auto wogole nie odpali
Opublikowano
Dzieki. Tylko mnie dziwi ze po podłaczeniu pompki na lewo silnik pracował nawet ładnie na benzynie i nagle zgasł i juz nie chce zapalic na benzynie.