Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, wchodzę dzisiaj do auta odpalam normalnie ale wyświetlacz nie działa radio nie gra. Po wyłączeniu auta i ponownym odpaleniu jest ok. po następnym wyłączeniu auta i ponownym odpaleniu znowu nic i do tej pory nie działa. Macie jakieś rady?? czy od razu do serwisu??
Opublikowano
To się wróci niestety, sugeruje jakiś kontakt zaśniedział lub śniedzieje albo woda. No właśnie zobacz po umyciu.
Opublikowano

U mnie ostatnio pojawił się podobny problem z wyświetlaczem radia. Po odpaleniu samochodu wyświetlacz nie działa, ale radio gra – można nawet zmieniać kanały (tylko bez wizji) :norty: . Problem pojawia się sporadycznie – raz świeci raz nie :mad2: . Pewnie coś nie styka.

Może ktoś miał podobny problem?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam ja mam podobny problem bo wszystko w aucie działa z wyjątkiem monitora (mały bussines) i nie wiem co mam z tym zrobić ??
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam. Nie wiem czy ktoś miał taki przypadek z szwankujacym głosem. Ja przez przypadek doszedłem do tego że problem pojawia się tylko kiedy mam wypalane a nie oryginalne płyty CD w radiu!!! Od około 4 miesięcy słucham muzyki przez IP 4 a w radiu jest cały czas płyta z nawigacji i żadnych problemów!!!