Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich posiadaczy bmw szanownego forum.

bardzo mi przykro ale musze napisac kolejny post typu navi nie działa - doczytajcie chociaz do konca :mrgreen: :mrgreen:

pokarało mnie i po dluzszej nieobecnosci stracilem stare konto pisalem o wskrzeszenie ale bez rezultatu i musialem stworzyc nowe :( :oops: tym razem stalem sie posiadaczem e39 /01r /m-technik/ sedan 530da

navi 16:9 sw3-1/40 dostepny jezyk d - gb (wiem ze to stary soft) chyba 02r

przeczytalem chyba wszystkie tematy dotyczace navi na 3 forach (2 tygodnie czytania)

mam ponagrywane z 15 plyt cd-r (chomiki itp,itd) soft v17,v21, i inne (strona zsrr) , spolszczenia gb-pl ,mapy na mk3 2010-11 , wiem jak wgrac soft pl kiedy wyjac plyte itp,itd - a jednak nie jestem taki kumaty :D - oczywiscie plyty sony , tdk nagrywane najwolniej imgburn (magic iso - slabo mi szlo) o mode2 -wiem

wyjałem czytnik mk3 byly plaby czyli nie rozkrecany , rozebrałem przeczyscilem , przedmuchałem i zlozylem . (nie jest zalany wyglada ładnie)

no w koncu opisze problem :D :D wkladam płyte cd-r czytnik pomiesza troche i wyrzuca plyte i w sumie tak ze wszystkimi cd . (jak wejdziemy w menu navi na wyswietlaczu napis brak cd. (nie ktore cd poczyta z 10s a inne wyrzuca po 3 sekundach)

dostepne mozliwosci

- nie wykluczam ze jestem d..a i zle nagrywam płyty cd-r

- laser nie czyta brudny/uszkodzony

- mk3 ogolnie martwy

wiem ze byly podobne watki ale wydaje mi sie ze zrobilem wszystko co moglem zeby to cholerstwo uzdrowic

ps. nie kopcie lezacego , chetnie bym podjechal do kogos z warszawy i przeprowadzil burzliwa rozmowe (moze ktos pozyczy sprawdzone "cd")

ostatecznie podjade do jakiejs firmy zeby to ogarnela ale (lubie pogrzebac sam)

cos mi sie wydaje ze polegne :mad2: :mad2: help , help,help.