Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś wie, czy firmowy moduł bluetooth w E60 (w moim przypadku z 2007 roku) obsługuje technologię multipoint, pozwalającą na równoczesne podłączenie więcej jak jednego telefonu?
Opublikowano
No niestety, po przeprowadzonych testach stwierdzam, że w E60 / 2007 (ale przed liftem) na nawigacji Pro nie ma możliwości równoczesnej obsługi dwóch telefonów. Można je oczywiście sparować, ale na raz działa jeden.
Opublikowano

No tośmy się dogadali...

Ja także nie mogę korzystać z więcej niż jednego telefony na raz - mogę tylko kilka "zapisać".

Się nie zrozumielismy... :duh:

P.S.

A jak Ty chciałeś używać przez BT dwóch albo i trzech telefonów na raz? Głośnomówiąco?

Opublikowano

To się nazywa multipoint, np. Parroty czy Jabra to obsługują.

Oczywiście na raz możesz rozmawiać z jednego telefonu, ale podłączone masz więcej (w Parrotach do 8miu), i zestaw dzwoni jak zadzwoni dowolny z podłączonych telefonów.

W moim BMW dzwoni tylko jeden z telefonów, ten który jest na pierwszym miejscu.

Opublikowano

A to u mnie dzwonią wszystkie sparowane telefony - bez znaczenia "kolejności" = na zasadzie kto pierwszy ten lepszy.

Pierwszy na liście jest oczywiście (!) mój = HTC Mozart, drugi mojej żony = Motorola V8, trzeci mojego synka = IPhone. Kiedy np. zadzwoni telefon żony i ona odbierze i gada głośno a w tym czasie ktoś zadzwoni do mnie to słyszę jego dzwonek i muszę wziąć go do ręki i gadać normalnie "dousznie"...