Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy jakiś czas temu rozwaliłem przód w swoim aucie (bmw serii 7 2.5 tds z roku 1996 r ) Potrzebuje do niej części takich jak : Maska , przedni zderzak , lampy . pas przedni , chłodnice i inne rzeczy związanych z przodem) .Znalazłem na Allegro cały przód z bmw 735 i mam pytanie , czy mi podejdą z niej części i czy opłaca się kopić za 2500 tys. cały przód...

Dzięki wielkie za rady i pomoc, zależy mi na czasie ..

pozdrawiam :)

Opublikowano
czemu problem jesli chodzi o maske błotniki zderzak lampy itp to przeciez to samo co np benzyna 2,8 3,0 czy inne,a czy sie opłaca to trudno powiedziec zalezy jak rozwalony przod ,,,,,, jesli nie bardzo to mozna szukac osobno elementami, jak bardzo to najlepiej kupic cały
Opublikowano

Przód jest tak rozwalony ze trzeba wymienić : maskę , zderzak , pas przedni , lampy , dwa błotniki , chłodnice , doloty powietrza i resztę plastików...Czyli mówisz ze te części podejdą , ale chłodnia juz chyba nie będzie tak sama jak w 2.5 tds. Ale jeśli kupie te wszystkie części i załatwię chłodnice od tdesa to powinno wszystko spasować... ???

Dzięki za informacje :)

Opublikowano
myslałem ze bardziej ze trzeba wstawiac cwiartke ,lub podłuznice,jesli tylko tak jak opisałesto wszystko bedzie pasowac, chłodnica napewno nie,,, ja bym szukał elementami mysle ze było by taniej ,ceny sa rozne czasami u jednego sprzedaacego znajdziesz wszystko lub prawie wszystko i z cena sie dogadasz i bedzie taniej niz cały przod
Opublikowano
Szukałem na allego i powiem Ci ze ciężko będzie wszystko znaleźć w tych pieniądzach...U mnie niestety podłożnica będzie prostowana...;/ . A możę wiesz gdzie są jakieś szroty z częściami do bmw na Podkarpaciu .A wracając do tych części to mówisz ze będzie wszystko pasować ??:)
Opublikowano
tak musza pasowac, ktory masz rocznik??przed liftem czy po bo jesli po to błotniki i kierunki sa inne wtedy musisz szukac po czyli po 98,99roku były poliftowe, u mnie niestety nie ma tu zadnego takiego szrotu co by mieli do bmw, kolega mail dwie bmw na czesci e 38 i e 32 ale e 38 juz sprzedał a z e 32 jeszcze zostało pare pierdoł
Opublikowano
ja mam rocznik 96 e38 i ona jest przed liftem :) i tamtą to znalazłem to jest z tego samego roku tylko ze różni się silnikiem bo ja mam dizla a tam jest benzyna. Wiec wszystko powinno podejść tak jak pas przedni i reszta części... A najbardziej mi zależy na plastikach np. wloty powietrza itp.