Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem niedawno BMW.... przy kupnie właściciel wyciągnoł swoje radio które nie było firmowym BMW... Dostałem od właściciela radio BMW Buisness RDS... lecz chyba nie nastarcza mocy na głośniki które zostały zamontowane w tym wozie --- tzn nie znam sie za bardzo ale przy maksymalnym Volume wyłączają się kolumny na np. 2 sekundy i znów załączają itd. Obejrzałem sprzęt i są tam kolumny firmy PYLE pisze na nich 130 W do tego jest jakaś mała skrzyneczka Cross...coś tam nie wiem jake radio kupic aby pasowało do takiego sprzętu i dawało w miare dobry dzwięk....bo nie oszukując teraz nagłośnienie jest Gówniane;/ i ciche bo jak wczeniej napisałem głośno grać nie moge ... Prosze o jakąś pomoc i slowo fachowca.... Pozdrawiam:D :D :modlitwa:
Opublikowano
Hmm... Za dużo informacji nie podałes, ale powiem Ci że też miałem firmowe radio BMW Bavaria CIII, co prawda nie miałem problemu w wyłączeniem, ale nie grało najlepiej. Zamontowałem zwykłego pioneer`a MP3 i różnica była minimalna. Poszedłem więc dalej i zmieniłem z tyłu 10 cm głośniki na znacznie większe firmowe 6/9" i już był znacznie lepszy efekt. Co do wyłączanie się radia to sprawdź czy jest prawidłowo podłączone zasilanie. :8)
Będziesz Musiał Wyprzedzać