Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam BMW e36 325TDS 94r. potrzebuje pomocy z układem paliwowym.

Dokładnie to cieknie wtrysk sterujący w miejscu gdzie jest zamontowany przewód na górze czy można coś z tym zrobić czy tylko wymiana ? może ktos posiada taki wtrysk uzywany bo nowy najtaniej znalazłem za 600zł. I nie wiem czy to jest na pewno ta przyczyna że auto cały czas drży na wolnych obrotach buja całym nadwoziem od dłuższego czasu tak mam raz buja a raz nie proszę o pomoc i jakies informacje na ten temat bo juz mi ręce opadają. Pompa wtryskowa suchutka nastawnik sprawdzony komputerem i jest dobry ( niby ) i ogólnie auto strasznie ciężko pali jak jest zimny silnik jak postoi z godzinkę to już ledwo co odpala. Jeszcze raz proszę o pomoc może ktoś miał takie problemy ze swoim autkiem. Pozdrawiam i bardzo dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

a i jeszcze jedna prośba.

Jak znacie kogos kto naprawdę zna się na silnikach TDS-a a dokładniej na układzie paliwowym to proszę o jakieś namiary nie ważne z jakiego regionu polski ważne że by był ktoś kto się na tych silnikach zna bo mało jest takich mechaników w polsce. Pozdrawiam