Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znalazłęm ostatnio gdzieś rozpiske pinów BM54... Jest tam coś typu VCR in (left i Right). Może mi ktoś powiedzieć co to jest? Zamierzam dołożyć u siebie DVD i nie wiem czy warto zmieniać tuner, mam bm24, a czytałem gdzieś że 54 może mieć sygnał stereo na AV tylko trzeba kombinować.
Opublikowano

Chcesz dołożyć dvd a planujesz ingerencje w tuner radiowy z wejściem AV ?

Myślę że jeśli dobrze kombinujesz to chcesz przelutować trochę bm54 aby mieć dźwięk stereo na wejściu AV w tunerze TV tak ? Z własnego doświadczenia wiem kto się tego podjął i to dwa razy. Efekt marny. Za trzecim razem ponownie kupił bm54 i dał sobie spokój z tą przeróbką. Są inne rozwiązania na dvd i stereo.

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
Ja rozumiem, że są interfejsy, ale jakoś mnie to nie przekonuje... Aktualnie mam BM24 i chce wlutowac się w nóżki procesora tak jak w jakims temacie opisywane było. Tylko zastanawiam się po co w BM54 jest wejscie VCR in... Jest ono wyprowadzone normalnie na gniazdo w tunerze.