Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, potrzebuje schemat budowy szklanego dachu, kiedyś widziałem go gdzieś na forum ale teraz nie mogę znaleźć :(, generalnie mam problem gdyż dach nie odsuwa mi się cały, tylko jakieś 15 cm oraz uchyla się. Prawdopodobnie połamały się ograniczniki gdyż po uchyleniu pierwszej szyby, z lewej strony możną ja wyżej uchylić ręcznie. Jest sens samemu na to patrzeć? Gdzie w małopolsce bądź podkarpackim znajdę speca ogarniającego temat?
Opublikowano
W Warszawie w jednym garażu jest gosć, który jest obcykany w dachach BMW i innych. wiele osób było u niech z forum i byli zadowoleni, wycisza hałasujące dachy, ustawia szyby, naprawia zacinające się mechanizmy, wymienia połamane części. Kontakt 502072604

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Z Tarnowa do Wawy trochę daleko :(, jak nie znajdę nikogo na miejscu to pewnie będę musiał tam zawitać. Nie znacie nikogo w Krakowie?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Natek, gdzie w wawie jest garaż tego magika. Nie zamyka mi się tylna część panoramy a sam nie chcę grzebać. Nie wiesz jakie ma terminy bo jak zacznie padać to będzie kaplica.
Opublikowano
Byłem wczoraj i udało się narazie zamknąć tylną szybkę. Na koniec czerwca jestem umówiony na wymiane prowadnic. Miło trafic do warsztatu który naprawdę chce pomóc a nie tylko wyczyścić portfel. Polecam.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
miałem to samo.Tylny dach się zblokował i [BAD].Niestety w Łodzi niema nikogo pomocnego i jedyny fachman jest w Zgierzu.Jedyny z nim problem to to że to bandzior.za małą chwilkę i zablokowanie na stałe tyłu bierze chyba 450zł.Nie lubie go.Odblokował i odłączył tył nic nie naprawiając.Może kiedyś wbiję sobie śrubokręt w jaja i będzie miał za swoje :D :D :D