Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam takie pytanie, czy fotele przednie od E38 lub E39 będą pasowały do E32 ? oczywiście jakaś niewielka przeróbka wchodzi w grę jednak nie chciałbym za dużo kombinować... próbował już ktoś coś takiego zrobić ?
Opublikowano
fotele te są brzydkie pozatym uchwyty mają inny rozstaw ale da sie zrobić ale jak z tyłem to nie wiem czy podpasuje
Opublikowano
Fotele z e38/e39 napewno są wygodniejsze,ale bez przeróbki prowadnic nie pasują pozatym nie pasują też do całego wnętrza e32,to tak jakbyś założył reflektory od e38 do e32,już gdzieś widziałem takie coś,wygląda okropnie :mad2:
Nur bmw e32
Opublikowano
być może ale mi wygodnie na fotelach seryjnych mowie tu o skórze w elektryce bo welur i reczny lub wogule reczne tak wygodne juz nie są a jak z tylną kanapą z e38 pasuje? moze i by sie dobrze komponował komplet ale czarny bo trzeba brać pod uwage przeróbkę uchwytów ale jak i elektryki
Opublikowano
tył raczej nie pasuje, a faktycznie że jak same przodu włożyć to będzie to troche rzepnie wyglądało... będe musiał znaleźć ładne fotele od e32 ;) a o takie coraz ciężej... a marzą mi się sportsitze :D ładnie wyglądają..