Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Od pewenego czasu mam pewien problem i nie wiem czy może być spowodowany. Chodzi o to że jak przełacze bmw na gaz to chodzi ale po pewnej chwili trzeba ja dosłownie przełączyć na chwile na benzyne żeby znowu chodziła na gazie i tak ciągle. Jadę na gazie, samochód po prostu przestaje ciągnąć tak jak by nie dostawał gazu przełacze chwile pojdzie na gazie i znowu trzeba przełączyć. Samochód tak jak by po prostu dostawał dawke gazu i na tym był koniec. Przed tym pare dni miałem podobny problem tylko że wystarczyło puścić pedał gazu od nowa wcisnąć. Na benzynie chodzi normalnie. BMW e34 1.8 Gaz jest zwykły II generacji. Dziękuje z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Może masz zużyte membrany w parowniku i nie przepuszczaja tyle gazu ile trzeba, jedz do gazownika na wymiane lub kup zestaw naprawczy jesli wiesz jaki masz parownik i wymien sam.