Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam problem z otwieraniem kalpy tylniej z kluczyka.Szyba sie otwiera bez problemu,natomiast kiedy naciskam na kluczyk slychac tylko cykanie w tylnej klapie ale sie nie otwiera,mozna ja tylko (klape bagaznika) otworzyc na przycisku na listwie nad rejestracja.

Co moze byc przyczyna? I od czego zaczac sprawdzanie?

Edytowane przez kreator
Opublikowano

popraw temat bo nie wiadomo oco chodzi :mrgreen:

mi tez sie z pilota nie otwiera klapa, tylko recznie ja otwieram wiec chyba tak ma byc, a szyba owsze z pilota ale za to

recznie nie moge jej otworzyc :mad2:

Opublikowano
Mam problem z otwieraniem kalpy tylniej z kluczyka.Szyba sie otwiera bez problemu,natomiast kiedy naciskam na kluczyk slychac tylko cykanie w tylnej klapie ale sie nie otwiera,mozna ja tylko otworzyc na przycisku na listwie nad rejestracja.

Co moze byc przyczyna? I od czego zaczac sprawdzanie?

U mnie z pilota otwiera się szyba a nie cała klapa. Klapę otwieram ręcznie. Zresztą samą szybę też mogę ręcznie. Otwieranie klapy z kluczyka można zdaje się na komputerze przeprogramować - ale głowy nie dam.