Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy miałem dziś lekką stłuczkę. przywaliłem przodem i właściwie to nie wiele się stało poza tymi nieszczęsnymi kratkami w przednim zderzaku które się całkiem połamały. Moje pytanie: skąd wykombinować takie kratki (tylko proszę nie mówcie że z serwisu bo cena za takie g.... pewnie będzie powalająca), a jeśli nie będzie się dało załatwić oryginału to czy ktoś kombinował z np. siatką tuningową zamiast tych kratek? Swoją drogą materiał z jakiego są zrobione woła o pomstę do nieba. Mój kolega ma X-a i kiedyś w myjni od samego tylko karszera ta kratka mu się ułamał. Pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)
Niby prosta odpowiedź ale jakoś nie mogę znaleźć. Dzwoniłem do serwisu. Oryginał 209 zł za sztukę, da się wytrzymać...
hmmm... :think:

właśnie chciałem napisać że serwis BMW nie jest taki straszny... i często bywa że na allegro jest drożej niż w ASO BMW... dlatego warto zawsze przed zakupem sprawdzić ceny na allegro i w ASO... :cool2:

pozdrawiam

cosmo

Edytowane przez cosmo