Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Posiadam e30 z 1.8 silnikiem i przed swapem chciał bym się pobawić tym trochę mam możliwości (warsztat) i (szrot) jeśli znajdziecie trochę czasu to się wypowiedzcie na ten temat zależy mi na konikach ale bez uturbiania silnik w dobrym stanie był bym wdzięczny za każda odpowiedz :)

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ty chcesz wiedzieć ole koni to tego silnikka co masz czy jaki swap zrobić bo nie rozumiem co piszesz.
Opublikowano
po prostu m10b18 idzie na smietnik i chce sie nim pobawic :P wstepna lekcja przed swapem i moje pytanie jest jak tanim kosztem bez uturbiania dodac mu mocy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A czego oczekujesz? Wytniesz kata, dasz tani stożek i tyle tanim kosztem. Można bawić się w planowanie głowicy, obróbka kolektroa dolotowego i ssącego ale to już są wieksze koszta. No chyba że masz z 1-2tyś na zabawę. Więc zostaw ten silnik w spokoju a jeszcze sprzedaż go dobrze (jak stan jest dobry) i rób swap.

A tak to pewnie mod zamknie tamat lub stworzy dział "e30, bez sensowne pytania" :twisted:

Pozdrawiam

p.s. czekam na fotki se swapu, mam nadzieje że pochwalisz się efektami na forum.