Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie odnośnie wymiany Amortyzatorów z tyłu i nie wiem jak się do niego dostać od środka w bagażniku ponieważ są obudowy od głośników i nie chcę czegoś popsuć.Szukałem w googlach ale nic nie znalazłem.

Proszę o pomoc i jeżeli ktoś posiada instrukcje ze zdjęciami to jeszcze lepiej.

Z góry dziękuję.Pozdr.

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano

Zdejmij obudowy i odchyl dywanik żebyś się mógł dostać do mocowania amorków. Użyj klucza 13 i odkręć poduszkę ,na dole masz tylko jedną śrubę na klucz 18 .Cała filozofia :D

Potem na koniec załóż najpierw górę a potem śrubę u dołu. Użyj 2go lewarka do podnisienia wahacza ułatwi ci to montaż

http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano
żeby zdjąć obudowę od głośników musisz najpierw ściągnąć maskownice od głośników w środku auta i tam są śrubki mocujące obudowę tylko delikatnie ściągaj maskownice żebyś nic nie urwał