Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Ostatnio dokonałem zakupu tunera TV. W samochodzie mam nawigacje mk3, monitor 16:9, tuner radiowy. Mam problem z podłączeniem ponieważ brakuje mi białej kostki i nie wiem gdzie ona może się znajdować. Do napędu nawigacji dochodzą bordowa i niebieska. Niebieską przepinam do tunera TV, a białej kostki nie mogę znaleźć. Poza tym jeżeli tą niebieską kostkę z nawigacji przepnę do tunera to do nawigacji też powinna iść jakaś kostka ? Czy powinienem kupić jakąś specjalną wiązkę kabli czy można to jakoś inaczej obejść ?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 6 lat później...
Opublikowano
Odświeżę trochę temat jest ktoś w stanie udostępnić schemat wiązki rozszerzającej do podłączenia tunera Tv? nie ma w sprzedaży samej wiązki tylko cały zestaw doposażenia a swoją drogą płacić 300zł za kilka kabelków to trochę przesada. :D
  • 4 lata później...
Opublikowano
odkopię,naszła mnie ochota na dołożenia modułu tv,nie mam instalacji,wiązka rozszerzająca już nie dostępna w serwisie w BMW,Ulok jak rozwiązałeś problem,masz może schemat takiej wiązki,jesli ktoś ma proszę o podzielenie się wiedzą,pozdrawiam
Opublikowano
Jak chcesz to sprzedam Ci caly zestaw za 4 stowki. Tuner przerobiony pod dvbt, wiazka, antena, pilot. No i oczywiscie mozesz kamere cofania podlaczyc
Opublikowano
szkoda,ale ja już skompletowałem elementy i kabelki (kosztowało to ok 500zł) i problem to dorobić wiązkę rozszerzającą idlatego zamiast kombinować chętnie skorzystałbym z doświadczenia kolegi,jesli to oczywiście możliwe,pozdrawiam