Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam.

Moja bawara jest wyposażona w instalację II generacji na sterowniku Bigno. Ostatnio poczytałem o Blosie. I w zwiąku z tym mam pytanie. Czy warto zmieniać na blosa? Czy rzeczywiście jest lepszy od Bingo? Nie mam większego problemu z tą instalacją ale gazownicy nie moga dokładnie jek wyregulować. Czy Blos bedzie lepszy??

Pozdrawiam

Opublikowano
bingo jest strasznie prosty w regulacji...bardzo. a blos od razu odpowiem na twoje pytanie bedzie lepszy od bingo ale tylko jesli w twoim przypadku znajdziesz warsztat ktory bedzie potrafil tego blosa wyregulowac!! bingo to tylko streownik do regulacji mieszanki jesli masz sonde w super stanie natomiast blos sam w sobie jest i regulatorem i mieszalnikiem ktory nie posiada zwezki ktora ma bingo powoduje spadem mocy!! jesli jezdzi Ci sie bez problemow pozostan przy bingo... jak chcesz wiekszych mocy i mniejszego spalania wybierz blosa!
czesci e30 !!!! [email protected] kom.514966488 WuWua stolica
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sonda nowa pol roku temu, NTK. I coś chyba zaczyna mi znowy wariować. Chcę potrzymać auto jeszcze ze dwa lata i tak się zastanawiam czy sobie nie zmienić na Blosa. A nie znasz jakiegoś dobrego gaziora w mojej okolicy? Bo to tych zo ja byłem to lipa. Nie są wstanie ogarnąć tego.